Subnavigatie

X

Leuke telefoonhoesjes ontwerpen

Een telefoon heb je vaak bij je om praktische redenen. Het is fijn om bereikbaar te zijn, de tijd te kunnen zien en van alles en nog wat op te kunnen zoeken. Tegenwoordig is de telefoon niet meer uit ons leven weg te denken. Omdat we onze telefoon zoveel bij ons dragen is het natuurlijk wel zo leuk als deze er ook leuk uit ziet. Dit kan je doen door je telefoon in een bepaalde kleur te kopen. Maar dit is niet bij elk merk en model mogelijk. De beste optie om je telefoon er leuk uit te laten zien is doormiddel van een leuk telefoonhoesje. In de winkels liggen vaak veel verschillende telefoonhoesjes, maar wat nog leuker is, is om je eigen hoesje te ontwerpen. 

 

Online ontwerpen

Zelf een telefoon hoesje maken kan heel simpel. Je kan dit namelijk online doen. Bijvoorbeeld bij sites zoals case24.com telefoonhoesjes. Hier kan je gemakkelijk het merk en het model van je telefoon doorgeven. Dit kan natuurlijk ook de telefoon van een vriend of vriendin zijn, als je hier en hoesje voor wil ontwerpen. Vervolgens kan je zelf een leuke afbeelding uploaden. Dit kan bijvoorbeeld een vakantiefoto zijn van een mooi uitzicht. Of juist een afbeelding van een zelfgemaakt kunstwerk of iets anders wat je vrolijk maakt. Het is natuurlijk erg leuk als je zelf een foto op je telefoonhoesje kan laten zetten waar je vrolijk van wordt elke keer als je je telefoon ziet. Aangezien je de telefoon toch bijna de hele dag bij je hebt kan het beter iets zijn waar je vrolijk van wordt. 

 

Cadeau geven

Wanneer je opzoek bent naar een nieuw telefoon hoesje is het vaak handig om te bedenken wat voor soort hoesje je fijn vindt. Je hebt namelijk softcases en hardcases. Zoals de naam al zegt is het eerste type van wat zachter materiaal gemaakt en het tweede type voelt een stuk harder aan. Dit hangt een beetje af van wat je zelf fijn vindt. Ook kan je er dan voor kiezen om een telefoon hoesje te bestellen dat al ontworpen is. Dit kan wat gemakkelijker zijn als je zelf nog geen foto hebt die je op je telefoon hoesje wil hebben. Maar als je een leuk cadeau wil geven is een telefoon hoesje ontwerpen natuurlijk wel erg leuk. Een foto van jullie of een herinnering van jullie samen is altijd een leuk cadeau. Het zelf ontwerpen van een telefoon hoesje maakt het namelijk persoonlijker. 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Reacties

Laat een Reageren