Subnavigatie

X

Shoppen voor je nieuwe wintergarderobe

Veel vrouwen en mannen gaan elk half jaar of misschien wel zelfs elk seizoen shoppen voor een aantal nieuwe kleding items. Je kan natuurlijk ook heel goed nog met de kleding van vorig jaar doen maar het kan zo zijn dat je dit nu niet meer past, dat het niet meer mooi staat of dat je toch liever met de trends mee gaat van huidig jaar. Want misschien was vorige herfst/winter een Tommy Hilfiger overhemd helemaal in de mode en zijn dit nu Calvin Klein overhemden geworden. En waren vorige zomer de grove sneakers helemaal hip en kan je die nu beter vervangen voor hoge chelsea boots! Kortom, tijd om weer even lekker een dagje te gaan shoppen.

Maastricht

En voor een lekker dagje shoppen is het natuurlijk super leuk om een keer een andere stad uit te kiezen dan dat je gewend bent. Een voorbeeld hiervan is Maastricht. In Maastricht is shoppen een ware beleving: dompel je onder in de unieke sfeer van de historische binnenstad. Begin in het centrum waar je tussen de Markt en het Vrijthof het overdekte winkelcentrum Entre Deux vindt dat in 2008 uitgeroepen werd tot het Beste Winkelcentrum van Europa. Hier vind je tal van winkels onder één dak! Voor alle grote en bekende winkelketens moet je in het Stokstraatkwartier zijn. Eventjes uitpuffen van al dat shoppen? Strijk dan neer op het Vrijhof voor koffie met echte Limburgse vlaai. Wat wil je nog meer?

Rotterdam

Een compleet andere shopstad dan Maastricht is Rotterdam. Hier zal je vandaan komen met een grote glimlach en een echt stadsgevoel. Begin je dagje shoppen meteen goed in de bekendste winkelstraat de Koopgoot, met alle grote namen. Andere locaties die je niet mag overslaan in je koopjacht zijn de Lijnbaan en de Coolsingel. Een ander shop-hoogtepunt in Rotterdam is de indrukwekkende Markthal. Hier kan je niet terecht voor leuke kleding items maar voor heerlijk eten! Van kleine hapjes tot hele tapasplanken, je vindt het allemaal in de enige echte markthal. Heb je zin om even wat uitgebreider te lunchen/dineren of te borrelen? Neem dan eens een kijkje op de meent of de witte de wit straat. Op de Meent vind je voornamelijk wat luxere restaurantjes met een uitzicht op dure voorbij rijdende auto’s. Neem bijvoorbeeld is een kijkje bij 1 nul 8 of Thoms, deze twee mag je echt niet gemist hebben tijdens een bezoekje aan Rotterdam. Als je door de Witte de wit straat loopt kom je letterlijk elke keuken tegen die je je maar kan bedenken, Aziatisch, Italiaans, Marokkaans, Turks en Amerikaans, voor ieder wat wils dus!

Dit vind je misschien ook leuk

Reacties

Laat een Reageren