Subnavigatie

X

Waarmee combineer je een pantalon?

Er zijn een aantal gelegenheden waarbij je er graag netjes uitziet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feestelijke gebeurtenis, zoals een diploma-uitreiking of een bruiloft. Maar ook tijdens zakelijke evenementen is het belangrijk om je goed te kleden. Je komt hierdoor namelijk ook serieuzer over. Buiten dit soort gebeurtenissen om, is het ook heel leuk om je in het dagelijks leven mooi te kleden. Bijvoorbeeld bij verjaardagen of naar je werk. Een elegante outfit kan je heel goed compleet maken met een nette pantalon. Een pantalon is een broek met een mooi model. De broek van een pak bijvoorbeeld. Deze broeken vallen heel netjes en zien er stijlvol uit. Vaak zijn ze ook gemaakt van een hoge kwaliteit, waardoor ze ook nog eens lekker zitten. Dit is natuurlijk ideaal, er goed uit zien en comfortabel tegelijk. 

 

Als onderdeel van een pak

Maar waar combineer je een pantalon nou mee? Om te beginnen kan een pantalon met van alles gecombineerd worden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een pantalon te dragen bij je driedelig pak. Hierbij zorg je er vaak voor dat je pantalon dezelfde kleur is als je jas. Maar dit hoeft niet, het kan juist ook voor een leuk contrast zorgen. Een pantalon staat prachtig als onderdeel van een pak. Maar aan de andere kant kan een pantalon ook heel goed gecombineerd worden met een wit T-shirt. Hierdoor wordt het wat meer casual. Hierbij kan het heel mooi staan om er hippe witte of zwarte sneakers onder te dragen. De pantalon zorgt ervoor dat je er netjes uitziet, maar ook juist weer casual. 

 

Met een mooi overhemd

Een goede tussenweg is om een wit overhemd te dragen op bijvoorbeeld een blauwe pantalon. Hierdoor zit je niet zo strak in het pak als bij een driedelig pak. Maar heb je wel een prachtige pantalon aan en zie je er netjes uit door een mooi overhemd. Dit kan bijvoorbeeld perfect zijn voor een leuke verjaardag. Omdat de pantalons in meerder kleuren en soms ook patronen voorkomen kan hier dus veel mee combineren. Denk bij de patronen bijvoorbeeld aan een ruitjes pantalon. Op deze broek zit dan een ruitpatroon. Dit staat ook heel mooi met een wit of zwart overhemd. Het overhemd is dan effen, terwijl de pantalon een leuk patroon heeft. Zoals je kan horen kan je een pantalon dus met meerdere kledingstukken combineren, dit hangt vooral van je smaak af. En natuurlijk van de gelegenheid waar je je voor kleed. In ieder geval is de pantalon echt een must have voor elke garderobe.  

Dit vind je misschien ook leuk

Reacties

Laat een Reageren