Subnavigatie

X

Slimme hond!

Een heerlijk stukje lopen met je hond en je hond laten apporteren. Hartstikke leuk! Dit zijn voornamelijk spelletjes die buiten worden gedaan, maar er zijn ook heel veel spelletjes die binnen gedaan kunnen worden. Er zijn speciale hondenspeeltjes, zodat je hond goed uitgedaagd wordt en soms moet hij er zelfs heel goed bij nadenken. Als de hond met het hondenspeelgoed speelt, dan moet hij zich goed inspannen, hij moet dan gaan nadenken, dit is alleen maar goed. Dus laat die hersens maar werken!

Goed voor het gebit

Er zijn veel verschillende hondenspeeltjes op het internet te vinden, ze zorgen ervoor dat je hond zijn gebit goed aan het werk moet zetten. Een hond kan veel plezier hebben met een groot stuk touw, een bal of andere speciale speeltjes. Doordat je hond soms ook op botten kauwt, is hij door de dag heen veel zijn kaakspieren aan het gebruiken en heeft hij dus sterke kaakspieren ontwikkelt. Naast de vele hondenspeeltjes die beschikbaar zijn, is het ook belangrijk dat het gebit van je hond gezond blijft. Er bestaan flostouwen speciaal voor honden, zodat je hond een schoon en gezond gebit heeft.

Gezondheid

Hondenspeeltjes zijn heel goed voor de gezondheid van de hond. Een hond moet regelmatig de frisbee of de bal weer halen, dit is goed voor de conditie van de hond. Hondenspeeltjes zijn speciaal ontworpen voor honden, dus ze zijn ook getest op veiligheid, dat het speelgoed niet meteen kapot gaat. Ook zijn er speciale ballen te koop waar een hond mee kan spelen, deze kunnen niet (gemakkelijk) kapot gebeten worden in vergelijking met bijvoorbeeld een tennisbal. Je wilt natuurlijk niet dat je hond kleine stukjes inslikt, deze zijn levensgevaarlijk!

Nog een keer!

Hondenspeeltjes zijn goed voor het milieu, want het materiaal dat voor de speeltjes wordt gebruikt is vaak gerecycled, recyclebaar of er is goed naar gekeken dat het materiaal goed is voor het milieu. Veel hondenspeeltjes kunnen meerdere keren gebruikt worden, zoals een frisbee, vulbare ballen of ballenwerpers. Deze producten kunnen keer op keer gebruikt worden of regelmatig opnieuw gevuld worden met bijvoorbeeld een nieuw hondenkoekje of met een bal. Zo kunnen hondenspeeltjes veel gebruikt worden en hoef je niet telkens nieuwe producten aan te schaffen. Je kan altijd verschillende websites vergelijken voordat je een speeltje aanschaft.

Dit vind je misschien ook leuk

Reacties

Laat een Reageren