Subnavigatie

X

Traplift voor een onderneming

Als je werknemers in dienst hebt die eigenlijk arbeidsongeschikt zijn, dan is er een kans aanwezig dat een van deze werknemers niet goed of niet trap kan lopen. Gelukkig bestaan hier oplossing voor zodat ongelukken voorkomen kunnen worden en dat deze werknemers veilig naar boven kunnen gaan. 

 

Traplift aanschaffen

Wanneer je onderneming op de bovenste verdieping zit en er geen lift aanwezig is, dan is het voor iemand die niet goed kan traplopen gevaarlijk en zeer zwaar om naar boven te gaan. Dit is zeer vervelend want je werknemers kijken er elke dag weer tegenop om naar werk te gaan omdat ze elke dag weer die vervelende en zware trap op moeten. Om ervoor te zorgen dat werknemers met een fijn gevoel naar werk gaan en ook veilig boven komen, is het verstandig om een traplift te plaatsen. Een traplift is de juiste ondersteuning die iemand nodig heeft die moeilijk of niet kan traplopen. Trapliften kan je het beste aanschaffen bij een bedrijf die zich focust op het verkopen en plaatsen van tweedehandse trapliften. Ze kunnen je bedrijf altijd adviseren welke traplift geschikt is en hierdoor weet je ook dat de trapliften van uitstekende kwaliteit zijn. Ook krijg je meteen de beste service die je kan krijgen. 

 

Wat kost een traplift?

Het aanschaffen van een traplift hoeft zeker niet duur te zijn. De traplift prijs kan enorm verschillen maar voor bedrijven is dit natuurlijk een investering. Naast dat zij het uitgegeven bedrag van de winst kunnen aftrekken en er btw over terug krijgen, zorg je ervoor dat werknemers die een traplift nodig hebben beter en productiever te werk gaan. Ook is het plaatsen van een traplift zeker niet duur. Voor een bedrijf is het investeren in een traplift het zeker waard. Wanneer een bedrijf tijdelijk een traplift nodig heeft, dan is het ook mogelijk om een traplift te huren. 

Welke trappen geschikt zijn voor een traplift

Vrijwel iedere trap is geschikt voor het plaatsen van een tweedehands traplift. Of de trap nou krom is of heel stijl, er is altijd wel een traplift beschikbaar die geplaatst kan worden. Een traplift werkt namelijk via een reling en daar wordt de stoel waar de persoon op zit aan gekoppeld. Daarom is het mogelijk om bij iedere trap een traplift te plaatsen. Veel mensen denken namelijk dat het niet mogelijk is om een traplift voor smalle trap te plaatsen maar dit is volstrekt onjuist. 

Dit vind je misschien ook leuk

Reacties

Laat een Reageren